Monday, 20 February 2017

2017

sedar tak sedar da tahun 2017, pejam celik pejam celik da masuk 23 tahun, rasa cam muda lagi tapi hakikat da tua hahaaha.. okay la tknk pnjng cite, 2015 abes blaja dalam Diploma Civil Engineering, tapi sapa sangka rezeki dapat smbung degree in Civil Technology Engineering kat UTHM... masuk 15HB FEBRUARI 2016, huhhuhu. now da semester 3. alhamdulillah dapat jugak blaja dalam universiti.. ok la tuh ja harini. baru dapat peluang bukak blog ni haha setelah skian lama tinggal. mujur x lupa password. ok lah letak lah gmbr bersama mak sbg insan tersayang yg pling aku sayang kt dunia ni.

No comments:

Post a Comment